Jessica Simpson paljasti makuuhuoneensa salat: ”Suurin orgasmi koskaan”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan. Tähden raskaudesta spekuloitiin julkisuudessa paljon ennen kuin Simpson viimein vahvisti raskautensa viime lokakuussa. Viimeisillään raskaana oleva laulajatar poseeraasi äskettäin Elle-lehdelle alastomana.

Nyt Jessica Simpson on kertonut radiojuontaja Ryan Seacrestille, kuinka hän on raskauden myötä pysäyttämätön makuuhuoneessa. Tähti kertoi, kuinka seksi on ollut parempaa kuin koskaan.

– Iso O (orgasmi) on, niinku, isoin O koskaan, laulajakaunotar kertoi Seacrestille.

Jessica Simpson esiintyi taannoin Jay Lenon keskusteluohjelmassa ja kumosi huhut, joiden mukaan odottaisi kaksosia. Neitokainen kertoi nimittäin odottavansa tyttölasta, joka tulee olemaan “todella iso vauva”. Hänen mukaansa vauvan suuri koko oli odotettavissa, sillä Simpson antoi sanojensa mukaan “jalkapalloilijan panna hänet paksuksi”.

31-vuotias Simpson on tällä hetkellä kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan kasvattanut laulajatar paljasti taannoin raskauden jälkeisen tavoitteensa. Raskautensa aikana kiloja saanut Simpson paljasti Twitter-sivullaan haluavansa näyttää yhtä kiinteältä kuin Jessica Alba synnytyksensä jälkeen.