Jessica Simpsonin häät toistaiseksi peruttu – ei halua lihavana naimisiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan. Tähden raskaudesta spekuloitiin julkisuudessa paljon ennen kuin Simpson viimein vahvisti raskautensa viime lokakuussa.

Viimeisillään raskaana oleva laulajatar poseeraasi äskettäin Elle-lehdelle alastomana. Nyt vaalean kaunottaren kerrottiin viivästyttävän häitään raskauskilojensa takia. Jessica Simpson ei nimittäin halua lihavana naimisiin, vaan haluaa treenata vartalonsa huippukuntoon hääseremoniaa varten.

– Jessica vihaa ajatusta siitä, että hän menisi naimisiin raskauskilojensa kanssa. Hän haluaa laihduttaa ennen häitä, lähde kertoi OK!-lehdelle.

Jessica Simpson esiintyi vastikään Jay Lenon keskusteluohjelmassa ja kumosi huhut, joiden mukaan kaunotar odottaisi kaksosia. Neitokainen kertoi nimittäin odottavansa tyttölasta, joka tulee olemaan ”todella iso vauva”. Hänen mukaansa vauvan suuri koko oli odotettavissa, sillä Simpson antoi sanojensa mukaan ”jalkapalloilijan panna hänet paksuksi”.

31-vuotias Simpson on tällä hetkellä kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Valtavan vauvavatsan kasvattanut laulajatar paljasti taannoin raskauden jälkeisen tavoitteensa. Raskautensa aikana kiloja saanut Simpson paljasti Twitter-sivullaan haluavansa näyttää yhtä kiinteältä kuin Jessica Alba synnytyksensä jälkeen.