Kendall ja Kylie Jenner trendsettereinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä kuuluisaksi singahtanut Kendall Jenner on nykyään miljoonien nuorten tyttöjen ihailema roolimalli. Viime aikoina 16-vuotias mallikaunotar on saanut rutkasti palstatilaa lähinnä rohkeiden poseeraustensa merkeissä.

Kendall esitteli äskettäin hoikkaa vartaloaan bikineissä White Sands Australia -merkin mainoskuvissa. Tällä kertaa Kendall Jenner on kuvattu The Hunger Games -elokuvan ensi-iltajuhlissa, jonne hän oli ottanut seuralaisekseen pikkusisko Kylien. Molemmat teinitähdet olivat pukeutuneet erittäin lyhyisiin mekkoihin.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.