Marie Osmond pissasi housuihin esiintymislavalla

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen viihdetähti Marie Osmond tunnetaan poplaulajana ja näyttelijänä. Hän on kuuluisan Osmondsin viihdeperheen jäsen. Marie ei ollut koskaan mukana tunnetussa The Osmonds -yhtyeessä, mutta on myöhemmin niittänyt suosiota kantriartistina.

Monet julkkikset Fergiestä Christina Aguileraan muistetaan huonosta virtsanpidätyskyvystään. Tähdistä otetut kuvat ja videot todistavat, että kommelluksia voi sattua missä tahansa. Näille tähdille on sattunut ikävä pissavahinko lavalla. Nyt myös Marie Osmond on liittynyt kerhoon ja pissannut alleen kesken esityksen. Osmondin esityksestä kuvatulla videolla tähti nähdään lavalla kontallaan.

Hän nauraa niin kovasti, ettei pysty enää pidättämään itseään. Osmond pissaa lavalle yleisön edessä ja kertoo tämän jälkeen kaikille mitä tapahtui. Yleisö puhkeaa suosionosoituksiin ja nolostunut Marie käpertyy itseensä lavalla. Videolla nähdään, miten nainen kuitenkin kokoaa itsensä nopeasti ja pelleilee tapahtuneen jälkeen. Lopulta avustaja tuo lavalle paperia, jolla Osmond pyyhkii ylimääräiset nesteet lavalta.

Marie Osmond muistetaan Donny&Marie-televisio-ohjelmasta, jota hän juonsi yhdessä laulajaveljensä Donny Osmondin kanssa. Osmond on ollut naimisissa kolme kertaa ja nai uudestaan ensimmäisen aviomiehensä Stephen Lyle Craigin vuonna 2011. Viime vuosina Marie on myös kunnostautunut nukkejen suunnittelijana.