Matti Nykänen rikkoi yllättävän ennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matti Nykänen pääsi äskettäin vankilasta valvottuun vapauteen ja nyt hänestä on tullut myös menestyvä televisiotähti. Ensimmäinen Nykäsen Matti -ohjelman jakso tavoitti nimittäin Jimillä 367.000 katsojaa, mikä on kanavan uusi katsojaennätys. Edellisen ennätyksen teki tammikuussa Poliisit-sarja.

– Nykäsen Matilta oli lupa odottaa paljon, mutta näin huikea aloitus ylitti kaikki odotukset. Matti on kiinnostanut kansaa parikymmentä vuotta ja tulee kiinnostamaan varmasti myös seuraavat vuosikymmenet, Jimin kanavapäällikkö Ville Toivonen kertoo.

Eilen alkaneessa kymmenosaisessa sarjassa seurataan Nykäsen elämää vuoden 2011 keväästä syksyyn. Sarjan myötä katsojalle selviää, millaista elämää entinen huippu-urheilija, nykyinen viihdetaiteilija, kaiken kansan tuntema Matti oikeasti elää, ja mikä onkaan se perimmäinen totuus otsikoiden ja kohu-uutisten takaa. Ohjelman on Jimille tuottanut Century Films.