Huh, 50-vuotiaan puumanaisen bikinivartalo kuin parikymppisellä – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime aikoina paparazzit ovat piirittäneet yli 40-vuotiaita julkkiskaunottaria bikinikuvien merkeissä. Esimerkiksi rocktähti Axl Rosen ex-tyttöystävänä tunnettu 43-vuotias Stephanie Seymour esitteli taannoin uskomatonta vartaloaan pienissä bikineissä Saint Barthelemyssä.

Nyt Hello!-lehden valokuvaajat ovat ikuistaneet kameroilleen 50-vuotiaan Nancy Dell’Olion bikinivartalon. Brunette on pitänyt vuosien varrella selvästikin huolta vartalostaan, sillä kaunottaren treenattu vartalo on uskomattomassa kunnossa. Verkossa julkaistuissa kuvissa Nancy poseeraa märkähiuksisena ranta-aalloissa purppuran värisissä bikineissä.

Italialaistaustainen Nancy Dell’Olio tunnetaan televisiotöidensä lisäksi menestyneestä lakimiehen urastaan. Monet kuitenkin muistavat kaunottaren futismanageri Sven-Göran Erikssonin entisenä tyttöystävänä. Puumanaisen maineen saanut Nancy kilpaili viime vuonna BBC1-televisiokanavan Strictly Come Dancing -tanssiohjelmassa.