Nicki Minaj’n rinnat nousivat pääosaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj esiintyi aiemmin tänä vuonna Super Bowl -tapahtuman puoliajalla poptähti Madonnan kanssa. Neitokainen kertoi äskettäin suudelleensa Madonnan kanssa tämän Give Me All Your Luvin -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa.

Äskettäin naisräppärin ökyilevä keikkaraideri vuoti julkisuuteen. Nyt muun muuassa ruusukasoja ja juustotarjottimia takahuoneeseensa vaativa Nicki Minaj poseeraa Allure-lehden kannessa. Kansikuvassa kurvikas tähti ei juurikaan peittele rintamustaan, sillä hän on puristanut muhkeat rintansa yhteen käsivarsiensa avulla.Kuva: Splash

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobagossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.