Ricky Martin ei ole lukenut omaa elämäkertaansa: ”Liian vaikeaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suosituimpiin latinotähtiin lukeutunut Ricky Martin kertoi taannoin olevansa onnellinen homoseksuaali. Tähti paljasti vastikään myös haaveilevansa parisuhteensa virallistamisesta. Hän ei voi kuitenkaan tehdä sitä vielä, koska Puerto Rico ei salli homoliittoja.

Ricky Martin kertoi aiemmin tässä kuussa haastattelussa, että hän peruutti taannoin keikkansa päästäkseen treffeille ihastuksensa kanssa. Nyt latinopoppari on paljastanut, ettei hän ole lukenut homopaljastuksiaan käsittelevää omaa elämäkertaansa. Laulajan mielestä muistelmateoksen lukeminen olisi nimittäin liian vaikeaa, koska se toisi hänen mieleensä ”synkkiä aikoja”.

– Olin lukemassa elämäkertaani tietokoneella, mutta en pystynyt siihen. Se oli liian vaikeaa, Ricky Martin kertoi The Advocate -lehdelle.

Latinotähti on kuitenkin onnellinen siitä, että hänen vaikeat elämänvaiheensa on kirjoitettu muistiin. Laulajan mukaan muut ihmiset nimittäin voivat saada tukea ja voimaa hänen elämäkertansa lukemisen myötä. Latinopoppari kertoikin, että lukuisat hänen faninsa ovat kertoneet elämäkerran auttaneen heitä vaikeuksissaan.

Avoimesti homoseksuaalina elävä Ricky Martin on seurustellut aiemmin naisen kanssa. Latinolaulaja nimittäin deittaili meksikolaismalli Rebecca De Albaa 14 vuoden ajan. Pariskunnan on-off -suhde päättyi eroon vuonna 2005. Sittemmin Rickyn yksityiselämää seurattiin viihdelehdissä tiiviisti homohuhujen vuoksi. Tähti salailikin pitkään homouttaan, mutta vahvisti väitteet vuonna 2010. Ricky sai vuonna 2008 kaksospojat Matteon ja Valentinon sijaissynnyttäjän avulla.