Rihannan fanit uhkaavat tappaa mallikaunottaren

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vietnamilaissyntyinen malli Karrueche Tran tunnetaan parhaiten räppäri Chris Brownin tyttöystävänä. Pariskunta on ollut yhdessä tammikuusta lähtien. Parin suhdetta ovat alusta asti rasittaneet huhut Brownin ja poptähti Rihannan uudelleen lämmenneestä romanssista.

Chris Brown ja Rihanna ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että Brown hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Äskettäin Rihanna aloitti Twitter-blogissaan sanasodan Brownin nykyisen tyttöystävän kanssa. Laulajatar julisti Tranille ”Teen sinusta narttuni”. Chris Brownin tyttöystävä twiittasi tähdelle takaisin “Olen Angelina, sinä olet Jen(nifer Aniston). Katso itse kenen kanssa Brad on”.

Tran totesi huhujen mukaan myös Facebook-sivullaan, että Rihanna on viimeisin ihminen, jonka hän ikinä lisäisi ystäviensä joukkoon. Nyt Rihannan fanit ovat raivostuneet Tranin Rihannalle kirjoittamista kommenteista ja ovat uhanneet tappaa mallin. TMZ-sivuston lähteen mukaan Tran ei uskalla edes lähteä kotoaan ilman turvamiehiä, koska pelkää kuollakseen fanien iskevän hänen kimppuunsa.

Fanit ovat twiitanneet uhkaavia kommentteja mallikaunottarelle, joissa he toivovat Rihannan hakkaavat hänet ja uhkaavat itse tappaa hänet. Chris Brown tukee tyttöystäväänsä pelottavassa tilanteessa, vaikka onkin lähteiden mukaan kehoittanut tätä olemaan huolehtimatta uhkauksista.

Rihanna ja Karrueche ovat aiemmin käyttäytyneet korrektisti toisiaan kohtaan julkisesti. Vasta äskettäin naisten välinen jännite purkautui kiihkeällä Twitter-sanasodalla. Aiemmin uutisoitiin, ettei Karrueche ole huolissaan poikaystävästään, joka vietti uuden Birthday Cake -singlen tiimoilta aikaa Rihannan kanssa. Pariskunnalla on myös sanottu olevan avoin suhde, jolloin Tran katsoisi sormien läpi räppärin mahdollisia syrjähyppyjä. Tran ja Brown kuvattiin äskettäin viettämässä romanttista lomaa Miamissa.