Poliisitutkinta komediatähden riehumisesta – sikailukuvat nettiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Katy Perry avioitui pari vuotta sitten koomikko Russell Brandin kanssa Intiassa järjestetyssä hääseremoniassa. Julkkisparin liitto on sittemin jo päättynyt eroon. Russell Brand on näytellyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Forgetting Sarah Marshall, Arthur ja Rock of Ages.

Nyt 36-vuotias railakas komediatähti on ongelmissa virkavallan kanssa. TMZ-sivuston mukaan Brandin toimista on aloitettu poliisitutkinta New Orleansissa tapahtuneen välikohtauksen takia. Timothy Jackson -niminen paparazzi väittää, että hän oli ottamassa iPhonellaan kuvia leffatähdestä, jolloin tämä olisi suuttunut ja ottanut väkivalloin puhelimen hänen kädestään. Jackson väittää, että tämän jälkeen Brand olisi heittänyt puhelimen läheisen rakennuksen ikkunasta sisään.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Koomikko-näyttelijä ei itse ole kommentoinut tapahtunutta, mutta asiasta on käynnissä poliisitutkinta – ja Brandin kanssa halutaan keskustella niin pian kuin mahdollista. Komediatähti on jo ennestään poliisin vanha tuttu – hänet on muun muassa pidätetty 12 kertaa vahingonteosta ja säädyttömästä paljastelusta. Brandin tiedetään olevan myös entinen heroiinikäyttäjä. Rikollistaustansa takia leffatähteä ei ole päästetty tullista läpi Kanadassa eikä Japanissa.

Brittiläinen koomikko-näyttelijä Russell Brand tuli tunnetuksi kotimaassaan Big Brother My Big Mouth -ohjelman juontajana. Hän nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen kun hän juonsi vuoden 2008 MTV Music Awards -gaalan ja esiintyi tunnetuissa yhdysvaltalaisissa keskusteluohjelmissa. Komediatähti kihlautui maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuvan Katy Perryn kanssa jo neljän kuukauden seurustelun jälkeen.