Tahdotko piristystä aamiaispöytään? Katso nämä herkulliset kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Leipä kuuluu monen suomalaisen aamiaispöydän antimiin ja joillekin voileivän valmistaminen sujuukin rutiinimaisella tavalla. Sosiaalisessa mediassa on järjestetty usein kyselyitä siitä, että missä järjestyksessä leivän päälle tulisi asettaa esimerkiksi leikkeleitä ja juustoviipaleita.

Nyt verkossa on julkaistu upea kuvakooste hauskoista voileivistä, jotka piristäisivät varmasti monen aamiaispöytää. Kuvasarjassa nimittäin nähdään muun muuassa kuvia hyvin taiteellisista voileivistä, jotka on muovailtu esimerkiksi eläinten näköisiksi. Katso kuvat tästä.Kuva: The Fab Web

Kuvasarjassa nähdään viinirypäleillä höystetty voileipä, joka muistuttaa hyvin paljon hämähäkkiä. Joku taas on taiteillut voileivästään krokotiilin näköisen suolakurkkujen avulla. Kuvakoosteessa nähdään myös muun muuassa voileipiä, jotka näyttävät kännykältä, kissalta ja flyygeliltä.