Taylor Momsen rohkeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on kohahduttanut lukuisia kertoja paljastavilla asuillaan niin kuvauksissa kuin esiintymislavoillakin. Gossip Girl -sarjasta tutuksi tullut ja sarjasta sittemmin potkut saanut teinitähti on paljastellut viime aikoina normaalia useammin.

Nyt 18-vuotias räväkkä teinitähti nähdään pian FHM-miestenlehden huhtikuun numeron kansikuvassa poikkeuksellisen rohkeassa kuvassa. Paljastavaan ja suorastaan provosoivaan asuun pukeutunut Taylor on kuvassa pukeutunut ainoastaan paljastavaan mustaan alusasuun.

Niin ikään maaliskuussa Taylor Momsen nähdään myös suositun FHM-lehden kansikuvassa provosoivassa asennossa alusvaatteisillaan.

Taannoin Taylor kertoi, ettei hänellä ole aina aikaa käydä suihkussa. Vaaleakutrinen kaunotar kertoi lopettaneensa äskettäin näyttelemisen, koska hän haluaa keskittyä täysillä musiikkiuraansa. Momsen on parhaillaan kiertueella The Pretty Reckless -yhtyeensä kanssa.

– Minulla ei ole aina aikaa käydä suihkussa ja pestä hiuksiani. Henkilökohtainen hygienia ei ole ensimmäisenä mielessäni kiertueella, poppari kertoi Elle-lehdelle.

Taylor Momsen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa, ja että dildo on nykyisin hänen paras ystävänsä. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.