Typerä varas leikki Teräsmiestä – ei olisi kannattanut! Katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen New Yorkissa saatiin taannoin kiinni kolme ryöstäjää, jotka olivat pahoinpidelleet vanhuksen kerrostaloalueella. Teinipojat eivät kuitenkaan saaneet saaliikseen kuin muutaman dollarin ja raamatun. Nyt erään poliisille entuudestaan tutun miehen varkaus on ikuistettu valvontakameralle.

52-vuotias Vincent Roberts nimittäin varasti KFC-pikaruokalan kassakoneesta 20 dollaria hyvin näyttävällä tavalla. Mies oli varastanut kyseisestä ravintolasta rahaa jo viikko sitten jäämättä rötöksestään kiinni. Tällä kertaa mies oli suunnitellut Teräsmies-tyylisen vaatevaihdon, jotta häntä ei tunnistettaisi.Kuva: YouTube

Roberts oli kävellyt pikaruokalaan siniseen paitaan ja lippalakkiin pukeutuneena. Sen jälkeen hän oli mennyt ravintolan wc-tiloihin vaihtamaan vaatteensa, jotta muun muuassa valvontakamerat eivät tunnistaisi häntä. Vaatteiden vaihdon jälkeen mies hyppäsi myyntitiskille, kun myyjä avasi kassakoneen tämän edessä.

– Mies otti lippalakin päästään ja vaihtoi paitansa muuttaakseen henkilöllisyyttään, ravintolan tekemässä rikosilmoituksessa kerrottiin The Orlando Sentinel -lehden mukaan.