Verkkokaupan karu moka: Uutta iPadia myytiin 69 eurolla!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet vannoutuneet Apple-fanit ovat odottaneet yhtiön uutta iPad-tablettia kuin kuuta nousevaa. Siksi huomiota herättääkin uutinen, jonka mukaan uutuutta on vahingossa myyty britannialaisessa nettikaupassa 90 prosenttia markkinahintaa halvemmalla.

Daily Mail -lehti kertoo, kuinka Tesco Direct -verkkokaupassa tablettia myytiin virheellisesti 49,99 punnan, eli hieman alle 63 euron hintaan. Oikea hinta olisi pitänyt olla 500 puntaa, eli noin 627 euroa. Luonnollisesti tämän seurauksena ihmiset ostivat superalennuksella myynnissä olleita tabletteja sydämensä kyllyydestä. Lopulta tämä ostoryntäys jopa aiheutti koko verkkosivuston kaatumisen.

Onnenpäivät eivät kuitenkaan olleetkaan aivan niin hyppysillä kuin asiakkaat luulivat, sillä Tescon saatua vihiä ongelmasta laitteen myynti keskeytettiin. Asiakkaiden murheeksi yhtiö myös ilmoitti, että kaikille virheellisellä hinnalla laitteen tilanneille tullaan palauttamaan heidän rahansa.

– Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimmat hyvät hinnat, mutta valitettavasti tämä oli tietotekninen virhe, jota korjataan parhaillaan, yhtiön edustaja kommentoi lehdelle.

Taloussanomien mukaan Suomeen uutuuslaite saapuu 23. maaliskuuta. Yhdysvalloissa kauppoihin se saapuu jo 16. maaliskuuta.