Huh, Aerosmith-rokkarin seksikäs tytär mallikuvissa – katso

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Menestyksekkään Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler on nähty viime aikoina Americal Idol -ohjelman tuomarina. Tylerin jälkikasvusta tunnetaan parhaiten näyttelijätär Liv Tyler, joka sai alkunsa rokkarin rakkaussuhteesta malli Bebe Buelliin.

Rokkarilla on yhteensä neljä lasta, joista myös toinen tytär Chelsea Tyler tunnetaan julkisuudessa upeana kaunottarena. Nyt rokkitähden tytär on ikuistettu hätkähdyttäviin mallikuviin. 22-vuotias nuori nainen, jonka äiti on vaatesuunnittelija Teresa Barrick, näyttää kuvissa sensuellilta ja villiltä. Katso kuvat tästä.

Kaunottaren yllä nähdään muun muassa löysä neule, jonka alla hänellä ei ole rintaliivejä. Provokatiivisissa kuvissa kaunotar poseeraa ylösalaisin kylpyammeessa minimittaisessa shortsiasussa. Hänen päällään nähdään lyhyitä hameita ja etnisiä printtejä.

Chelsean punattu hymy muistuttaa eräässä kuvassa hyvin paljon Aerosmith-rokkarin virnistystä. Malli seuraa siskopuolensa Liv Tylerin jalanjälkiä muotimaailmaan. Taru Sormusten Herrasta -tähti toimi myös uransa alussa mallina ja esiintyi muun muassa Aerosmith-yhtyeen Crazy-musiikkivideolla. Chelsea allekirjoitti viime vuonna sopimuksen IMG Models -mallitoimiston kanssa.