Hurjapäät välttivät baarilaskun hyppäämällä pilvenpiirtäjästä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmiset keksivät joskus erikoisia tapoja, joilla välttää laskun maksaminen ravintolassa. Vaivihkaisen paikalta livahtamisen sijaan eräät australialaismiehet ovat nyt näyttäneet, kuinka hurjalla tavalla he jättivät laskunsa maksamatta. Neljä miestä tekivät äkkilähtönsä kuitenkin hieman tavallista korkeammalta – 55. kerroksesta.

The Sun -lehti kertoo, kuinka Melbournelaisen Rialto Towers -pilvenpiirtäjän hienostobaarissa koettiin kauhun hetkiä, kun bisnesmiehinä esiintyneet miehet hyppäsivät noin 240 metrin korkeudessa olevan baarin parvekkeelta alas. Ennen hurjannäköistä hyppyään nelikko oli tilannut yhdet drinkit, jonka seurauksena laskussa oli noin 40 euron edestä maksettavaa. Miehet kuitenkin välttivät laskun maksamisen hyppäämisensä avulla.

Kuolonuhreja tapauksessa ei kuitenkaan syntynyt, sillä miehillä oli piilotettuina pukujensa alla laskuvarjot. Hyppääjillä oli myös pakoauto alhaalla odottamassa heitä. Yksi hurjapäistä kuitenkin sotkeutui puuhun, mutta hänen hyppääjätoverit saivat irrotettua hänet.

Baarin suuttunut omistaja Shannon Bennet kertoi lehdelle, että oli nähnyt miehillä kamerat. Odotettavissa onkin, että tempauksesta ilmestyy pian video esimerkiksi Youtube-palveluun. Omistajaa erikoinen maksamatta lähteminen ei huvittanut alkuunkaan –  myös paikallinen poliisipäälikkö Keiron Walshe leimasi  villin stuntin typeräksi.