Idol-skandaali: Kilpailijalla salattu rikostausta – diskaus edessä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tämänvuotisen American Idol -tuotantokauden ympärillä sattuu ja tapahtuu. Äskettäin otsikoissa oli Phillip Philips -nimisen kilpailijan mystiset oireilut, ja nyt draamaa on saatu lisää. Erään toisen kilpailijan menneisyydestä on paljastunut asioita, jotka saattavat vaikuttaa hänen jatkoonsa sarjassa.

TMZ-sivuston mukaan Jermaine Jones -niminen kilpailija tullaan lähettämään kisasta kotiin. Laulajan kerrotaan valehdelleen ohjelman tuottajille rikoshistoriastaan. Jonesin rikostaustaan liittyy väkivaltaa ja poliiseille väärällä identiteetillä esiintymistä. Näiden tapahtumien kerrotaan hermostuttaneen ohjelman tekijät – onhan American Idol perheen nuoremmillekin sopiva ohjelma.

Jones itse laittoi Twitter-palveluun viestin, joka tukisi väitettä hänen poistumisestaan ohjelmasta: ”Awww I will no longer b on the show”. Laulaja on sittemmin poistanut viestin tililtään. Asiaan ei vielä olla saatu virallista vahvistusta, sillä ohjelman tuottajat eivät ole kommentoineet Jonesin mahdollista kotiinlähtöä.

American Idol on Simon Cowellin menestyksekäs lauluohjelma, jota tällä hetkellä tuomaroi laulajakaunotar Jennifer Lopez, Aerosmithistä tunnettu rocklaulaja Steven Tyler, sekä menestyksekäs tuottaja Randy Jackson. Käynnissä oleva kausi on jo sarjan 11. Aikaisempiin American Idol -voittajiin lukeutuu muun muassa David Cook, Jordin Sparks, sekä Carrie Underwood.