Jennifer Lawrence rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Jennifer Lawrence on suurelle yleisölle vielä varsin tuntematon nimi, mutta viime aikoina amerikkalaiskaunottaren ura on ollut huimassa nousukiidossa. Oscar-ehdokkuudenkin taannoin saanut Lawrence nimittäin nähdään pian Suomenkin valkokankailla odotetussa The Hunger Games -elokuvassa.

Jennifer Lawrence kertoi äskettäin, että hänen paljastavat kansikuvansa ovat olleet pelkkiä ”strategisia siirtoja” tämän uran kannalta. Nyt 21-vuotias kaunotar sai kaiken huomion The Hunger Games -elokuvansa ensi-illassa Los Angelesissa. Nuori neitokainen oli nimittäin pukeutunut kultaiseen iltamekkoon, joka myötäili tämän kurvikasta vartaloa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

– Ihmettelen vieläkin tätä fanihysteriaa. Aina kun fanit alkavat kiljumaan, mietin, että kuka julkkis täällä on? Jennifer Lawrence kertoi The Hollywood Life -sivustolle.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.