Kapasiteettiyksikkö yllätyskeikalle Summer Upiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesänä kymmenvuotias Summer Up -festivaali huipentuu historiallisesti, kun suomirapin legenda Kapasiteettiyksikkö palaa lavalle.

Kapasiteettiyksikkö julkaisi vuonna 2001 esikoislevynsä Päivästtoiseen. Kapasiteettiyksikkö jäi telakalle vuonna 2008. Bändi palaa lavalle urbaanin musiikin Summer Up -festivaaleilla, jotka järjestetään 6. – 7. heinäkuuta Lahden Mukkulan rannassa.

Kapasiteettiyksikön lisäksi Summer Upin esiintyjiksi ovat jo varmistuneet Palefacesta, Redramasta, DJBB:n Tommy Lindgrenistä ja Brandonista koostuva GG Caravan, Junon ja Nopsajalan Elokuu, Brädi, Cheek, Notkea Rotta, Ruudolf, Ruger Hauer, Solonen ja Kosola, Mikael Gabriel, Kuningasidea, Chebaleba, Fintelligens, Jukka Poika livebändeineen, Jare & VilleGalle, Petri Nygård, Aste, Veljenpojat, Raappana  sekä Club kiss DJ’t eli DJ Taste, DJ Kid lo, DJ Komet, DJ Spektri sekä DJ RNO.