Megan Foxin liian kireät housut paljastivat liikaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seksikäs näyttelijätär Megan Fox joutui taannoin raskaushuhujen keskiöön. Tähden pyöristynyt vatsanseutu saatiin nimittäin ikuistettua paparazzien kameroille. Sittemmin kaunotar kumosi raskaushuhut bikinikuvillaan, jossa hän esitteli litteää vatsaansa.

Nyt näyttelijätär on joutunut Reese Witherspoonin lailla nolon vaatemokan uhriksi ja kireähköltä näyttävä moka onkin ikuistettu paparazzien kameroille Los Angelesissa. Transformers-kaunottaren kireät trikoot nimittäin saivat aikaan ”kamelinvarvas”-efektin tähden intiimialueella. Arkiseen asuun pukeutuneen Meganin vaatemoka kuvattiin bagel-kaupan edustalla. Katso kuvat tästä.

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.