Miehen puolikkaat -sarjan jatko vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat koki taannoin näyttävän miehistömuutoksen. Päätähti Charlie Sheen sai potkut ja tilalle otettiin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher. Kohuttu roolivaihdos onkin sittemmin aiheuttanut voimakkaita mielipiteitä.

Nyt Walden Schmidt -nimistä hahmoa sarjassa esittävä Kutcher on kommentoinut sarjan jatkoa. Näyttelijäkomistus on paljastanut, ettei hänellä ole mitään hajuakaan jatkuuko sarja vielä 10. kaudelle – tai että nähdäänkö häntä enää sarjassa, jos sen tekeminen jatkuu.

– En usko että sarjan seuraavan tuotantokauden tekemisestä on vielä sovittu, Ashton Kutcher selittää.

Sarjan tulevaisuus on siis vielä auki, eikä lopettamishuhuja ole vahvistettu. Sen sijaan ohjelman luoja Chuck Lorre on paljastanut, että mahdollisella seuraavalla kaudella nähtäisiin suurempia juonikuvioita Angus T. Jonesin esittämälle Jake-hahmolle. Lorre myös painottaa, että potkut saanut Charlie Sheen on yhä suuri osa sarjaa. Hänen mukaan heillä oli upeita vuosia yhdessä, eikä hän aio esittää, ettei niitä koskaan tapahtunut.

Miehen puolikkaat -hittisarjaa seitsemän vuotta tähdittänyt Charlie Sheen kertoi jo aiemmin olevansa äärimmäisen pettynyt parhaillaan pyörivään hittisarjaan. Näyttelijän mukaan sarjan tekemisen ei tulisi jatkua tätä tuotantokautta pidemmälle. Hän on tyytymätön sarjan katsojalukuihin ja siihen, miten hänen poistumistaan paikkaillaan sarjassa. Sheen kertoi kuitenkin katsovansa sarjaa potkujensakin jälkeen.