Naisopettajalla seksisuhde 15-vuotiaan oppilaan kanssa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut viime aikoina ilmi useita tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat ahdistelleet seksuaalisesti alaikäisiä oppilaitaan. Uutisoimme vastikään Starassa tapauksesta, jossa eräs lukion naisopettaja vietteli alaikäisen teinipojan kehumalla tätä Twilight-komistus Taylor Lautnerin näköiseksi.

Nyt eräs amerikkalainen naisopettaja on jäänyt toistamiseen kiinni seksuaalirikoksesta. 26-vuotias Lisa Lavoie jäi vuonna 2009 kiinni seksisuhteesta 15-vuotiaan teini-ikäisen oppilaansa kanssa. Opettajan työstään potkut saanut nainen tuomittiin ehdolliseen vankeustuomioon tekonsa jälkeen.

Nyt ehdonalaisessa ollut nainen on pidätetty uudelleen, kun tämä oli viettänyt aikaa kotonaan taannoisen teinirakastajansa kanssa. Naisen ehdonalaisvalvoja oli tehnyt yllätyskäynnin tämän kotiin ja hän löysi nykyään 18-vuotiaan seksiuhrin piiloutuneena naisen vaatekaapista. Naista kiellettiin taannoin tapaamasta teinipoikaa ja tämän perhettä, mutta nyt Lisa Lavoie voi joutua vankilaan ehdonalaisensa laiminlyönnistä, The Daily Mail -lehti uutisoi.