Nicki Minaj keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj esiintyi jokin aika sitten Super Bowl -tapahtuman puoliajalla poptähti Madonnan kanssa. Neitokainen kertoi äskettäin suudelleensa Madonnan kanssa tämän Give Me All Your Luvin -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa.

Nyt Hollywoodin isopeppuisimpiin naisiin kuuluva Minaj on esitellyt takamustaan uuden Starships-videonsa kuvauksissa. Videon lavastuksista otetuissa kuvissa upeavartaloinen räppäri esittelee muotojaan pinkissä bikiniasussa.

Kuvista näkuu kuinka 29-vuotias nainen piehtaroi vihreässä peruukissa hiekalla vartalo öljyttynä. Minaj on kertonut aiemmin medialle taistelustaan painonsa säilyttämisen vuoksi. Räppäri inhoaa liikuntaa, mutta onnistuu silti näyttämään otetuissa kuvissa kiinteän kurvikkaalta.Kuva: SplashKuva: Splash

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.