Pingviinin törkeä tempaus tallentui videolle – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläinystäviemme temmellyksistä julkaistaan lähes päivittäin verkkoon videoita, joissa nähdään aika ajoin myös eläinten tekemiä hauskoja kepposia. Verkossa naurattii taannoin eräs virtsaava panda, joka herätti lajitoverinsa unten mailta märällä pissasuihkulla.

Nyt verkossa on julkaistu video pingviineistä, jotka loikoilevat kallion päällä. Yksi pingviineistä ei lajitovereidensa lailla kuitenkaan makaa videolla kalliolla, vaan katselee uteliaana ympärilleen.

Pian leppoinen hetki saa kuitenkin erikoisen käänteen, kun eräs maassa makoillut pingviini päättää antaa kaverilleen kunnon vesipesun. Pingviini nimittäin pudottaa kallion reunalla seisoneen lajitoverinsa veteen tökkäisemällä tätä takamukseen.