Varoituskyltit hämmentävät: ”Joukkoraiskaus kielletty – kameravalvonta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy sadoittain erilaisia virallisia liikennemerkkejä, jotka vaihtelevat jonkin verran maittain. Suurin osa tärkeistä merkeistä on samanlaisia, mutta liikenteen ulkopuolella käytössä on huima määrä hullunkurisiakin merkkejä ja varoituskylttejä.

Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja karmaisivimmista varoituskylteistä. Kuvakoosteessa muun muuassa nähdään varoituskyltti, joka kieltää joukkoraiskaamisen kyseisellä alueella. Eräässä toisessa varoituskyltissä taas lukee, että ”kaikki tunkeilijat tullaan ampumaan ja pahoinpitelemään”, minkä jälkeen ”tunkeilijoiden jäännökset syötetään koirille”. Katso kaikki kyltit tästä.Kuva: Oddee

Kuvasarjassa nähdään myös varoituskyltti, jossa kerrotaan, että ”sähköjohtoihin koskeminen aiheuttaa välittömän kuoleman”. Varoituskyltissä kuitenkin muistutetaan, että sähköjohtoihin koskeva henkilö tulee saamaan 200 dollarin sakon. Eräs toinen hämmentävä varoituskyltti taas pyytää autoilijoita tarkistamaan autojen alustansa pingviinien varalta.