”Whitney Houston kuoli sydänkohtaukseen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Whitney Houston menehtyi liki kuukausi sitten Grammy-gaalan kynnyksellä, kun hänet löydettiin elottomana hotellihuoneensa kylpyammeesta. Laulajadiiva haudattiin pari viikkoa sitten New Jerseyssä New Hopen baptistikirkossa.

Äskettäin popdiivan serkku Dionne Warwick kertoi hänen ja Whitneyn viimeiseksi jääneestä keskustelusta. Warwickin mukaan tähti oli vaikuttanut ennen kuolemaansa onnelliselta ja iloiselta. Nyt Warwick on kertonut aavistavansa, mikä on hänen serkkunsa todellinen kuolinsyy.

Varsinainen kuolinsyyraportti ei ole vielä valmis, mutta Entertainment Tonight -televisio-ohjelman haastattelussa 71-vuotias poptähti paljasti kuitenkin uskovansa vankasti, että Houston kuoli sydänkohtaukseen.

– Kun tulin sinä päivänä hotellihuoneeseen, se ei ollut miellyttävä näky. En voinut uskoa Whitneyn lähteneen täältä, taistelen vieläkin asian kanssa. Rehellisyyden nimissä uskon, että hänen sydämensä vain petti, kertoo Dionne Warwick Entertainment Tonight -ohjelmassa.

Warwick kertoo musiikin auttaneen häntä menetyksen käsittelyssä. Poptähdeltä ilmestyy pian uusi albumi, jossa on Burt Bacharachin laulajalle varta vasten kirjoittamia kappaleita. Levyttäminen on tehnyt tähden tunteelliseksi ja tämä toivoo sisälleen patoutuneen surun tulevan pian ulos.

Whitney Houstonin testamentti julkistettiin viime viikolla, ja sen mukaan laulajan koko omaisuus menee ennakko-odotusten mukaisesti 19-vuotiaalle Bobbi Kristina -tyttärelle. Whitney Houston eli viimeiset elinvuotensa köydyydessä, mutta testamentissä on silti arvokasta omaisuutta. Tyttärelle menevät nimittäin supertähden rahavarat, talo ja huonekalut, autoja ja henkilökohtaita omaisuutta.