Wow, Adelen Rolling In The Deep kiinalaisittain – katso upea video

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen laulajatar Adele nousi kaikkien huulille menestysalbumillaan 21, joka oli vuonna 2011 maailmassa eniten myyty levy. Tämän seurauksena Adelea on coveroitu jos jonkinmoisissa talent-kisoissa ja television laulukilpailuissa. Nyt netistä löytyy upea cover-versio yhdestä laulajattaren suurimmasta listahitistä, Rolling in the Deep -kappaleesta.

Youtube-videolla kappale saa uuden sovituksen harvan tuntemalla guzheng-soittimella. Guzheng on perinteinen kiinalainen soitin, jota soitetaan sormilla näppäillen. Teknisesti hittiä on erittäin vaikea soittaa, Adelenkin hittikappale vaatii huimaa taitoa ja nopeutta. Soittaja on kiinnittänyt sormiinsa niin sanotut apukynnet, jotta näppäily olisi helpompaa.