Diktaattorin iPod-soittolista paljastui – hirmuhallitsija on LMFAO-fani

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Apple on viimeisen kymmenen vuoden aikana mullistanut musiikkikaupan kaikilla osa-alueilla. Esimerkiksi maailman ostetuinta musiikkisoitinta iPodia on myyty vuoden 2010 tilastojen mukaan huimat 260 miljoonaa kappaletta. Myös Syyrian presidentiltä Bashar al-Assadilta löytyy iPod-musiikkisoitin.

Nyt 46-vuotiaan Bashar al-Assadin iPod-soittolista on vuotanut julkisuuteen. The Guardian -sivuston mukaan Syyrian presidentti kuuntelee iPodillaan muun muassa amerikkalaisbändi LMFAO:n ja laulaja Chris Brownin musiikkia. Lisäksi Basharin tiedetään olevan koukussa America’s Got Talent -kykyjenetsintäohjelmaan.

Presidentin tiedetään myös ostaneen iTunes-musiikkipalvelusta Asma-vaimolleen kantritähti Blake Sheltonin musiikkia. Hittikappaleiden tahtiin jammaileva Bashar al-Assad kuuntelee myös brittilaulaja Leona Lewisin musiikkia. Sivuston mukaan musiikkia rakastava Syyrian johtaja käyttää aktiivisesti erinäisiä yhteisöpalveluja.

Uusimmat