Disney-kaunottaret vauhdikkaissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-televisiokanavan huippuroolien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa teinitähti Selena Gomez ja High School Musical -elokuvien kaunotar Vanessa Hudgens. Neitokaiset ystävystyivät taannoin ja he ovatkin nykyään hyviä ystäviä.

Ystävykset kuvaavat parhaillaan Floridassa Spring Breakers -elokuvaa, jossa nähdään myös muun muuassa nuori näyttelijätär Ashley Benson. Nyt Hollywood-hottikset viettivät bikinipäivää St. Petersburgin asfalteilla skoottereiden selässä. Selena, Vanessa ja Ashley nimittäin kaasuttelivat värikkäiden kaksipyöräisten ratissa hyvin pienissä bikineissä. Katso kuvat tästä.

Spring Breakers -elokuva kertoo lukiotytöistä, jotka joutuvat kaltereiden taakse epäonnistuneen ryöstöyrityksen takia. Elokuva on vasta kuvausvaiheessa ja sen uskotaan saavan ensi-iltansa vuonna 2013. Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluu Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, James Franco, Heather Morris ja Rachel Korine.