Eläkeläismummon ”puutarhasta” löytyi karmiva näky – katso

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuosina suomalaisetkin ovat alkaneet kiinnittämään enemmän huomiota oikeaoppiseen kierrättämiseen ja jätteiden lajitteluun. Nyt eräs britannialainen mummo on kuitenkin päättänyt unohtaa moiset kierrätysneuvot ja säästää roskaamansa tavarat.

87-vuotias eläkeläinen on nimittäin kasannut kaikki roskapussinsa ja jätteensä talonsa puutarhaan. Olive Taylor -niminen mummo on muun muuassa kerännyt pulloja jo vuodesta 1978, jotta hän voisi lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Hän on tähän mennessä tienannut pullojen keräämisellä huimat 50.000 euroa. Katso kuvat tästä.

Eläkeläismummon kaatopaikaksi muuttunut puutarha on aiheuttanut ärtymystä vanhuksen naapureiden keskuudessa. Suivaantuneet naapurit ilmoittivatkin äskettäin mummon likaisesta tavasta ympäristöviranomaisille, jotka ovat ottaneet törkyisen mummon syyniinsä.