Erin Heatherton paljasti hoikan vartalonsa salaisuuden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä. Neitokainen seurustelee näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa.

Victoria’s Secret -alusvaatemallina työskentelevä Erin Heatherton tunnetaan hoikasta vartalostaan. Nyt 23-vuotias kaunotar paljasti laihdutuskikkansa. Aktiivisesti liikuntaa harrastava neitokainen nimittäin kertoi muun muuassa välttelevänsä mantelivoita, koska ”se tekee hänestä lihavan”.

– Rakastan omenoita ja mantelivoita, mutta viimeiseksi mainittu tekee minusta läskin. Pidän vartaloni kunnossa ruokavalion lisäksi joogaamalla, Erin Heatherton kertoi Us Weekly -lehdelle.

Supermalli kertoi myös venyttelevänsä aamuin illoin, sillä kaunottaren mukaan säännöllinen venytteleminen muokkaa hänen vartaloaan. Erinin mukaan hän yrittää liikkua jatkuvasti myös lomamatkojensa aikana. Hänet bongattiinkin äskettäin kalliokiipeilemässä rakkaansa Leonardo DiCaprion kanssa.

Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.