Remonttimies löysi Jeesuksen kasvot seinästä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla on viime vuosina kohuttu uskonnollisista ilmestyksistä, joita on nähty mitä uskomattomimmissa paikoissa. Jeesus ja Neitsyt Maria ovat ilmestyneet esimerkiksi paahtoleipiin ja pizzoihin. Äskettäin verkossa levisi kuva, jossa Jeesus ilmestyi koiran takapuoleen.

Nyt Kristuksen kasvot ovat ilmestyneet brittiläisen talon seinään. Pohjois-Yorkshiressä taloa remontoinut Sam Dalby hämmästyi pitäessään lounastauon töiltään.

– Istuin alas ja aloin syömään voileipääni. Yllätyin hieman, kun huomasin yhtäkkiä tuijottavani Vapahtajaa silmästä silmään. On aikamoista syödä lounas Jeesuksen valvovien silmien alla, kertoo Sam Dalby Daily Mail -sivustolle. Katso kuvat tästä.

Mies oli kuluttanut koko sen aamun hioen talon huoneen seiniä. Jeesuksen kasvot tulivat esiin seinällä, kun niiden edessä olleet stereot siirrettiin pois. Työnsä pauloissa ollut Dalby ei kuitenkaan ollut huomannut kuvaa ennen lounastaukoaan.

37-vuotias mies pitää Jeesusta hyvänä enteenä talon remontoinnille. Ilmestys ei kuitenkaan pysäyttänyt Dalbyn remontti-intoa, vaan mies peitti Jeesuksen kasvot kahdella maalikerroksella. Hänen mukaansa valkoinen maali muistutti hieman Jeesuksen käärinliinoja, joten teko tuntui oikealta.