Jessica avautui teinivuosistaan – yllätyspaljastus

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäksi ryhtynyt laulaja Justin Timberlake kosi taannoin pitkäaikaista tyttöystäväänsä näyttelijätär Jessica Bieliä. Kosinta tapahtui joulukuussa kuvankauniin vuoristomaiseman edessä Wyomingin Jacksonissa.

Sittemmin Jessica Biel on esitellyt valtavaa timanttisormustaan julkisuudessa. Nyt näyttelijätär paljasti yksityiskohtia taannoisista teinivuosistaan. Brunette muun muuassa kertoi olleensa villi ja kapinallinen tyttö nuoruudessaan. Hän kertoi myös suututtaneensa usein pomojaan vauhdikkailla tempauksillaan.

– Leikkasin hiukseni superlyhyiksi ja värjäsin blondiksi. Seitsemäs taivas -sarjani ohjaaja Aaron Spelling ei oikein pitänyt siitä, Jessica Biel kertoi W-lehdelle.

Kaunotar kertoi haastattelussa myös eräästä hänen ystävänsä aiheuttamasta välikohtauksesta. Jessica Bielin tempauksia rakastava ystävä nimittäin lähetti taaannoin neitokaisen televisiosarjan kuvauksiin miesstripparin. Näyttelijätär joutuikin tapauksen jälkeen pyytämään anteeksi muun muuassa kuvaustiimiltään.

Timberlaken ja Bielin suhde oli kriisissä viime vuonna, sillä kaksikko päätyi eroon. Eroa kesti kolme kuukautta, kunnes erimielisyytensä voittanut pari palasi takaisin yhteen. 29-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Biel nähtiin taannoin Suomessakin valkokankaalla New Year’s Eve -elokuvassa.

Uusimmat