Mitä ihmettä? Rocktähden muodonmuutos ihmetyttää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun amerikkalaisen Good Charlotte -yhtyeen laulaja Joel Madden on naimisissa realitykaunotar Nicole Richien kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, neljävuotias Harlow-tytär ja kolmevuotias poika Sparrow. Onnelliset vanhemmat ovat olleet yhdessä jo kuuden vuoden ajan.

Nyt 33-vuotiaan rocktähden uusi look ikuistettiin paparazzien kameroille erään parturiliikkeen edustalla. Joel Madden oli nimittäin käynyt värjäämässä kutrinsa liilan, sinisen ja punaisen väreillä. Katso kuvat tästä.

Hiustyyliään muuttanut muusikko kirjoitti äskettäin faneilleen Twitter-blogissaan viestin, jossa hän kehui vaimoaan.

– Katsoin Fashion Star -ohjelman eilen. Olen todella ylpeä Nicolesta. Hän näytti kuumalta! Joel Madden kirjoitti Twitter-blogissaan.

Joel Madden, oikealta nimeltään Joel Rueben Combs, varttui Yhdysvaltojen Marylandissa. Rocktähdellä on neljä sisarusta, Josh-isoveli, identtinen kaksoisveli Benji ja pikkusisko Sarah. Vuonna 2001 hän esiintyi Good Charlotte -yhtyeensä kanssa Not Another Teen Movie -elokuvassa. Veljekset työstävät parhaillaan akustista albumia, joka julkaistaan tänä vuonna.