Karmiva aamuherätys: Käärme luikerteli wc-pöntössä!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Matelijakammoisten painajaisia tulee aika ajoin ilmi maailmalla, sillä esimerkiksi taannoin eräs taiwanilainen mies löysi käärmeen vessanpöntöstään. Iäkäs mies istui wc-pöntöllä kotonaan, kun yhtäkkiä vedessä vaaninut käärme puri häntä penikseen.

Nyt eräs newyorkilainen mies on saanut karmaisevan aamuherätyksen. 33-vuotias Allen Shepard oli ollut kylpyhuoneessa pesemässä hampaitaan, kun hän yhtäkkiä huomasi liikettä wc-pöntössä. Pian hän huomasi sen olevan käärme.

– Käärmeen nähtyäni suljin vessan oven ja otin luudan käteeni. Siinä vaiheessa käärme oli jo noussut wc-pöntöstä ja se oli valmiina iskua varten, Shepard kertoi SI Live -sivustolle.

Käärmettä säikähtänyt mies soitti heti löydön tehtyään talonmiehelle, joka ilmoitti matelijasta viranomaisille. Kalifornian Kingsnake -käärmeen uskotaan kuuluvan jollekin kerrostalon asukkaalle. Mies kertoi matelijalöydön karmistuttavan häntä ja hänen yhdeksänvuotiasta Allenix-tytärtään.