Maailman seksikkäimmästä äidistä tuli hävettävä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viihdemaailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin Esquire-lehdessä ja kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi Askmen.com -julkaisussa äänestetty näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on siviilissä 11-vuotiaan Lily Mo -nimisen tyttären äiti. Sitä ei tosin uskoisi hänen vartalostaan.

Nyt nainen on kertonut Hello!-lehdelle äitinä olosta. Näyttelijäkaunotar uskoo itse olevansa ”makee” äiti, mutta tähden tytär on kuitenkin asiasta ilmeisesti eri mieltä. Lily Mo -tytär on nyt nimittäin kasvanut teini-ikään – jonka seurauksena julkkisäitikin on muuttunut hävettäväksi.

– Yhtäkkiä minusta tuli paljon hävettävämpi kuin mitä olen koskaan ollut. Mutta tämä on sitä mitä tyttäret tekevät tuossa iässä, Beckinsale kuvailee tilannetta Hello!-lehdelle.

Näyttelijäkaunotar myöntää olevansa juuri sellainen äiti, joka luulee olevansa paljon ”coolimpi” kuin oikeasti onkaan. Nyt näyttelijätär aikookin yrittää antaa tyttärelleen hieman lisää tilaa, vaikka kokeekin tämän erittäin vaikeaksi.

Kate Beckinsale on ollut naimisissa Len Wisemanin kanssa jo seitsemän vuoden ajan. Lily Mo on näyttelijättären tytär tämän aikaisemmasta liitosta näyttelijä Michael Sheenin kanssa. Beckinsale on edelleen timmi kaunotar, mutta jostain syystä hän ei ole tyytyväinen vartaloonsa. Siitä kielii muiden muassa parin vuoden takainen pyyntö sijaispepun käyttöön naisen Whiteout-elokuvassa. Monet tähden faneista ovat kuitenkin toista mieltä hänen vartalostaan.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat