Pikkulapsi näki ensimmäistä kertaa saippuakuplia – hulvaton reaktio

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Youtube-palvelun katsotuimpien videoiden joukkoon lukeutuvat suloiset videot taaperoista, joiden hauskat temmellykset ja ensireaktiot on ikuistettu kameroille. Nyt verkossa naurattaa Lennon-poikalapsen reaktio, kun tämä näkee ensimmäisen kerran saippuakuplia.

Nettivideolla nähdään, kuinka taapero seisoo olohuoneessa innokas ilme kasvoillaan. Pian pikkupojan pään yläpuolella alkaa leijumaan saippuakuplia, joiden näkemisestä taapero menee täysin sekaisin.

Lapsi muun muuassa ilmaisee innostumisensa päästämällä suustaan erikoisia ääniä. Lisäksi pikkupoika pitää suutaan ammollaan ja katselee silmät pyöreinä ympärilleen. Saippuakuplista innostunut poika myös heiluttelee käsiään nettivideolla.