Sekopäinen rattijuoppo pakeni poliisia – hyppäsi sillalta

Ohhoh! · Neea Jokinen

Uutisoimme viime vuonna tapauksesta, jossa eräs murtovaras karkasi poliisiauton kyydistä ja hyppäsi 27 metriä sillalta alas kuolemaansa. Yhdysvaltojen Daytonin poliisipäällikkö kertoi, ettei ollut nähnyt moista pakoa 22 vuoteen. Nyt erään toisen rikollisen pakoyritys on päättynyt epäonnisesti.

44-vuotias Thomas Robert Harter nimittäin hyppäsi kuusi metriä sillalta alas, jotta hän ei joutuisi poliisien käsirautoihin. Seitsemän kertaa rattijuopumussyytteen saanut mies oli ajanut New Orleansin Pontchartrain-järven sillalla, kun poliisi pidätti epäilyttävästi autoa ajaneen miehen.

Poliisien mukaan mies vaikutti humalaiselta ja haisi alkoholilta. Rattijuoppo ei kuitenkaan suostunut jäämään poliisin puhallutettavaksi, vaan mies hyppäsi sillalta järveen. Harter ei kuitenkaan päässyt karkuun kovinkaan pitkälle, sillä veden varaan joutunut mies pelastettiin järvestä ja kuljetettiin poliisivankilaan, The Daily Mail -lehti uutisoi.