Televisiotähti harrastanut seksiä 1 000 naisen kanssa: ”Kontrolli petti täysin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna britannialaisesta naisesta Crystal Warrenista, joka on puhunut viime aikoina julkisuudessa seksiaddiktiostaan. Nainen jäi koukkuun seksiin jo 15-vuotiaana ja sen jälkeen neitokainen on kaatanut sänkyynsä yli 1.000 seksikumppania.

Nyt Coronation Street -saippuaoopperan tähteydestään tunnettu William Roache kertoi, että hän on kaatanut peräti tuhat naista sänkyynsä elämänsä aikana. Ken Barlow -roolihahmoa näytelleen 79-vuotiaan veteraaninäyttelijän mukaan hänen taannoinen seksiaddiktionsa meni niin sanotusti ”täysin överiksi”.

– En pystynyt hallitsemaan seksihalujani. Kontrolli petti täysin. Yhden illan jutut eivät tuo onnellisuutta, William Roache kertoi Piers Morganin keskusteluohjelmassa.

Neljä kertaa naimisissa olleen veteraanitähden mukaan hänen seksiaddiktionsa alkoi vuonna 1960, kun hän nousi kuuluisaksi Coronation Street -saippuaoopperan myötä. Vanhus kertoi, että hän muun muuassa petti lukuisia kertoja ensimmäistä vaimoaan. Roache kertoi myös, että jotkut hänen seksikumppaneistaan kutsuivat häntä Ken Barlow -roolihahmonsa nimellä aktien aikana.

William Patrick Harry Roache tunnetaan parhaiten brittiläisestä Coronation Street -televisiosarjasta, joka on pyörinyt televisiossa jo 51 vuoden ajan. Veteraaninäyttelijä on suositun saippuaoopperan ainut alkuperäinen tähti. Brittinäyttelijällä on neljä lasta, Linua, Vanya, James ja Verity. Vuonna 1982 tähden puolentoistavuoden ikäinen Edwina-tytär menehtyi keuhkokuumeeseen.