Yöllinen shokki: 200-kiloinen karhu löytyi jääkaapilta!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla kerrotaan usein erilaisia tarinoita ihmisen ja luonnon kohtaamisista. Nyt eräs amerikkalainen mies on kokenut järkytyksen herätessään keskellä yötä autotallistaan kuuluviin ääniin. Mies löysi nimittäin jääkaapiltaan nälkäisen karhun, joka ahmi innoissaan kaapin sisältöä.

Losangelesilainen mies kertoo karhun syöneen jääkaapista muun muassa tonnikalaa ja lihapullia. Hänen autotallinsa lattia oli eläimen jäljiltä täynnä ruokaa. Joey Ball-niminen mies kertoo yli 200-kiloisen karhun säikäyttäneen hänet niin, että mies perääntyi vain vähin äänin ja lukitsi oven perässään.

– Karhu katsoi hetken minua silmiin ja ajattelin mielessäni ”voi ei”. Peräännyin nopeasti. Kuulin karhun jatkavan syömistään ja maiskuttelevan suutaan, kertoo Joey Ball KTLA-kanavan uutisissa.

Ball soitti samantien poliisit paikalle. Mies kertoo karhun päässeen sisään lukitsemattomasta ulko-ovesta ja saaneen käpälillään helposti jääkaapin oven auki. Mies kertoo epäilevänsä, että sama karhu on liikkunut aiemminkin hänen pihallaan. Ballin mukaan otus vieraili viimeksi joulukuussa ja ui tuolloin hänen uima-altaassaan.