Jennifer Lopez: ”Tämä on vaikeaa ja surullista aikaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Jennifer Lopezin latinopeppu ikuistettiin äskettäin paparazzien kameroille tämän Follow The Leader –kappaleen musiikkivideon kuvauksissa. Nyt 42-vuotias laulajatähti on viimein puhunut julkisuudessa vaikeasta avioerostaan. Lopezin mukaan hänen ja Anthonyn avioeron käsitteleminen on edelleen vaikeaa, mutta hän yrittää pysyä vahvana lastensa Maxin ja Emmen takia.

– Yritämme selvitä avioerostamme, joka nostaa edelleen tunteet pintaan. Tämä on vaikeaa ja surullista aikaa. Olemme kuitenkin edelleen ystäviä ja vanhempia, Jennifer Lopez kertoi Vogue-lehdelle.

Jennifer Lopez ei ole juurikaan puhunut julkisuudessa romanssistaan taustatanssijansa Casper Smartin kanssa. Hän on kuitenkin sanonut pitävänsä nuorta tanssijaa ”todella söpönä”. Pariskunta kuvattiin taannoin Meksikossa rantalomalla läheisissä tunnelmissa.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.