Mitä ihmettä? Jennifer Lopezin sijaisnäyttelijä onkin mies

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä. 

Jennifer Lopez kuvasi tällä viikolla Follow The Leader -kappaleensa musiikkivideota, jonka ohjaajana toimi hänen nuori rakkaansa Casper Smart. Nyt musiikkivideon kulisseista on paljastunut, että kurvikkaan latinopopparin sijaisnäyttelijä oli kaikkea muuta kuin hehkeä kaunotar. Lopezin sijaisnäyttelijä oli nimittäin mies.

Jennifer Lopez nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.

Uusimmat