Yllättävä löytö parkkipaikalta – merileijona! Katso video

Nettivideot Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Uudessa-Seelannissa uutisoitiin taannoin tapauksesta, jossa eräs luontokappale löytyi hieman odottamattomasta paikasta. Hylkeenpoikanen oli nimittäin tunkeutunut omine lupineen erään naisen omakotitalon sohvalle.

Nyt Kalifornian Cardiffissa sijaitsevalta parkkipaikalta löydettiin pieni merileijona, joka oli eksynyt vanhempiensa luota. Eräs poika oli nähnyt parkkipaikalla sunnuntaiaamuna suloisen merileijonan ja hän ilmoitti löydöstään vanhemmilleen, jotka soittivat poliisille.

Poliisit hälyttivät paikalle Sea World -eläinkeskuksen työntekijän, jotka pelastivat parkkipaikalle eksyneen merileijonan. Eläinkeskuksen edustajan Jennifer Zaraten mukaan kiinniotto sujui hyvin, sillä ihmeissään ollut merileijona ei ollut pistänyt juurikaan vastaan kiinniottoaan.

– Merileijona näytti uneliaalta, joten saimme sen helposti kiinni. Onneksi se ei ollut joutunut autojen töytäisemäksi, Jennifer Zarate kertoi CBS-televisiokanavalle.