Minne Rihannan rinnat ja takapuoli katosivat?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan treenikuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Tähti nähtiin äskettäin julkisella paikalla läpinäkyvässä paidassa, joka paljasti hänen rintansa kokonaan.

Barbadoksella syntynyt laulaja on nyt laihtunut niin paljon, että hänen kurvikkaista muodoistaan ei ole enää tietoakaan. Poptähti soitti Ryan Seacrestille Kiis FM-radio-ohjelmaan ja kertoi tälle muodonmuutoksestaan. Rihanna paljasti haastatelussa, että hänen laihtumisensa on jatkunut, vaikka tähti ei olekaan aktiivisesti laihduttanut.

– Jätin dieettini samantien, kun lähdin kiertueelle. Niin hektisessä aikataulussa on mahdotonta pitää mitään rutiinia yllä. Tämä laihtuminen on oikeastaan ärsyttävää, koska minulla ei ole enää peppua ja rintoja, kertoo Rihanna Kiis FM-radio-ohjelmassa.

Tähti kertoo, ettei hänellä ole aavistustakaan miten painonpudotus on voinut jatkua ilman dieettiä. Tähti kertoo syöneensä ihan normaalisti ja nauttineensa jälleen kaikenlaista ruokaa. Rihanna aloitti vuoden alussa kuuluisan Hollywood-dieetin, joka perustuu viiteen ruoka-annokseen päivässä. Laulajan solakoitunut olemus on noteerattu julkisuudessa, ja tähti on myös korostanut asiaa paljastavilla asuillaan.

Rihannan painoasiat herättivät äskettäin hänen isänsä Ronald Fentyn huomion, joka kommentoi kurvikkuudestaan tunnettua tytärtään ”läskiksi”. Kaunottaren isä oli myös kehottanut poptähteä aloittamaan dieetin. Kommentti herätti ihmetystä mediassa, vaikka Barbadosissa varttuneen Rihannan ja hänen isänsä suhteen tiedetään olevan myrskyinen.