Nuoripari kiristi opiskelijatytöltä 150 000 dollaria seksivideolla

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Erilaiset julkkisten seksinauhat ovat herättäneet maailmalla viime vuosina kohuja, mutta osaavat ne tavallisetkin ihmiset. Eräs kiinalainen nuoripari on nyt kiristänyt nuorelta opiskelijatytöltä huimaa rahasummaa seksivideolla.

Pariskunta oli uhannut 22-vuotiasta Ng Yong Chengiä maineen menettämisellä. 17-vuotias Yap Siew Ting ja hänen 21-vuotias poikaystävänsä Alexander Soh Zhi Ren sanoivat tytölle, että mikäli hän ei maksaisi heille 150.000 dollaria, he laittaisivat tästä nauhoitetun alastonvideon verkkoon.

Pariskunta ystävystyi tyttöön internetin välityksellä ja suostutteli tämän riisuutumaan heille web-kameran välityksellä. Tämän session he taltioivat kiristysvideoksi. The Straits Times -sivuston mukaan rikos tapahtui Tingin kotona tammikuun alussa.

Pariskunta on ollut poliisin tutkinnassa helmikuun lopusta lähtien. Nyt pariskuntaa syytetään kiristyksestä ja nuoria uhkaa vankeusrangaistus. He voivat saada maksimissaan seitsemän vuotta vankeutta teostaan. Ren voi saada lisäksi miespuolisille vangeille tyypillisen kepittämisrangaistuksen.