Hollywoodin unelmapari erosi – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrielokuvissa Carlisle Cullen -roolihahmoa näyttelevä Peter Facinelli on esiintynyt 20 vuoden näyttelijän uransa aikana kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa. Tähti nousi kuitenkin nuoremman sukupolven tietoisuuteen vasta Twilight-hittielokuvien myötä.

Peter Facinellin avioliittoa on pidetty yhtenä Hollywoodin vahvimmista, sillä näyttelijä on ollut naimisissa Beverly Hills 90210 -kaunotar Jennie Garthin kanssa peräti 11 vuotta. Nyt unelmaparin avioliiton uutisoitiin päättyneen, sillä pariskunta ilmoitti julkisella tiedotteella eroavansa. Kolmen tyttölapsen vanhempien uskotaan eroavan, kun Peter Facinelli jäi kiinni vaimonsa pettämisestä.

– Olemme päättäneet erota, mutta jaamme edelleen syvän rakkauden ja omistautumisen lastemme vuoksi. Aiomme jatkaa kauniiden tyttäriemme kasvattamista yhdessä. Pyydämme yksityisyyttä tänä aikana, pariskunta kertoi tiedotteessaan E! News -sivuston mukaan.

Näyttelijöiden fanit ovat järkyttyneet avioerosta ja muun muuassa kirjoittaneet Twitter-palveluun kommentteja shokkierosta. Eräs fani kertoi olevansa murtunut 1990-luvun kaunottaren avioerosta, kun taas eräs toinen ihailija kertoi olevansa onnellinen siitä, että 39-vuotias julkkisneitokainen on sinkku.

Peter Facinellille avioliitto oli ensimmäinen, kun taas Jennie Garth on ollut aiemmin naimisissa Daniel Clarkin kanssa. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Luca Bella, Lola Ray ja Fiona Eve. Näyttelijäkomistus kuvattiin vastikään The Hunger Games -elokuvan ensi-illassa 14-vuotiaan esikoistyttärensä kanssa.