Alastomat pyöräilijät hämmästyttivät keskellä kaupunkia – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lähiaikoina otsikoissa oli tapaus, jossa feministijärjestö protestoi yläosattomissa saadakseen äänensä kuuluviin. Nyt huomiota herättävän alastomuuden ovat vuorostaan ottaneet käyttöön perulaiset pyöräilijät.

Uutistoimisto AP:n mukaan noin 300 alastonta pyöräilijää ajoi Perun pääkaupungin Liman läpi. Pyöräilijät olivat protestoimassa, koska he halusivat, että pyöräilijöiden turvallisuuteen kiinnitettäisiin maassa enemmän huomiota. 

– Tämä on kehomme. Tällä me menemme kaduille. Meillä ei ole autoa suojelemassa meitä, selittää tapahtuman järjestäjä Octavio Zegarra uutistoimistolle.

Ainakin tilastollisesti protesti oli oikeutettu – viime vuonna maassa kuoli nimittäin liikenneonnettomuuksissa 2.830 ihmistä.