Rihanna kommentoi kohuttua ratkaisuaan – tässä selitys

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Rihanna kohahdutti äskettäin ilmaantumalla kaupungille asussa, joka paljasti hänen rintansa lähes kokonaan. Vuonna 2009 laulajakaunotar joutui silloisen poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi, mutta sittemmin parin välit ovat huhujen mukaan lämmenneet. Nyt Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä ovat työskennelleet yhdessä musiikin parissa.

Väkivaltaisissa merkeissä eronnut lemmenpari on levyttänyt yhdessä Rihannan Birthday Cake -kappaleesta remix-version sekä uuden version Chris Brownin Turn Up the Music -kappaleesta. Laulajakaunottaren päätös työskennellä Brownin kanssa herätti ymmärrettävistä syistä melko suuren kohun – ja nyt Rihanna on perustellut yhteistyöpäätöstään Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa.

– Ajattelin räppäreitä, olen käyttänyt heitä niin monesti, ja kuumin R&B -artisti juuri nyt on Chris Brown. Joten halusin hänet biisilleni, laulajakaunotar selittää Seacrestille.

Poptähti kuitenkin painottaa, että kyse on ainoastaan musiikin tekemisestä – eikä mistään muusta. Rihanna on lähiaikoina ollut otsikoissa aloitettuaan Twitter-blogissaan sanasodan Brownin nykyisen tyttöystävän, Karrueche Tran -nimisen mallin kanssa. Neitokaisen välisten Twitter-viestien seurauksena laulajattaren fanit ovat jopa uhanneet tappaa Tranin.

Chris Brownille tuomitiin Rihannan pahoinpitelystä oikeudessa lähestymiskielto. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.