Sammakko ääntelee Star Wars -tunnarin

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eläinten ääntelystä on julkaistu YouTube-palvelussa runsaasti videoita, ja joistain on muodostunut nettihittejä. Äskettäin julkaistiin video, jossa kuultiin miten sammakko reagoi joutuessaan kissan ahdistelemaksi pihalla. Kissan koskiessa kurnuttajaa tassullaan se ryhtyi kirkumaan kuin pikkulapsi.

Harvoin sammakoista ainakaan Suomen maisemissa moisia ääniä pääsee ilmoille. Nyt eräs sammakko jälleen häkellyttää uudella videolla, jossa se päästää ihmisen kädessä viheltävää ääntä. Sammakko kirkuu puristuksissa ollessaan kimeällä isolla äänellä. Videon juju onkin siinä, kuinka katsoja voi omaa tietokoneen näppäimistöään käyttäen saada sammakon laulamaan kuuluisaa Tähtien Sota -elokuvien tunnusmusiikkia.

Kun katsoja katsoo videota ja painaa peräkkäin numerot 6, 6 ,6, 8, 56, 8, 56, 3, 3, 3, 2, 56, 8, 56, 8 ja 56, sammakon kirkunta muuttuu Darth Vader -teemamusiikiksi. Sammakon Imperial March on hauskaa kuultavaa Tähtien Sota -elokuvien ystäville.

Uusimmat