Scarlett Johanssonin alastonkuvat tekivät vainoharhaiseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson joutui viime vuonna hakkerin uhriksi. Tähden kännykästä varastetut intiimit kuvat nimittäin levisivät internetiin. Poliisi sai laajojen etsintöjen ja tutkimuksien jälkeen pidätettyä hakkerin, jota uhkaa nyt jopa 121 vuoden vankeustuomio.

Näyttelijätär paljasti ottaneensa alastonkuvansa ex-miestään Ryan Reynoldsia varten. Johansson kertoi myös, että hänen mielestään nakukuvien ottaminen on täysin normaalia. Nyt kurvikas tähti on kuitenkin pyörtänyt puheensa ja paljastanut todelliset tunteensa tapahtuneesta. Johansson on viimein myöntänyt alastonkuvien hakkeroinnin ja julkisen leviämisen järkyttäneen häntä syvästi.

– Se oli kauheaa, tunsin itseni häväistyksi. En tiennyt aiemmin miten haavoittuvaisia me tähdet olemme. Luulen, että monet ymmärtävät tuon nyt, kun useita puhelimia on hakkeroitu, kertoo Scarlett Johansson Stylist-lehdelle.

Hollywood-tähti kertoo tunteneensa olonsa vainoharhaiseksi tapahtuneen jälkeen. Kaunottaren oli ollut vaikea tietää keneen todella voi luottaa. Johansson kertoi epäilleensä jopa vanhimpia ystäviään selkäänpuukottajiksi. Tähdelle oli helpotus, kun selvisi, että tiedot oli medialle vuotanut tuntematon hakkeri.

35-vuotias Christopher Chaney pidätettiin viime vuonna Johanssonin sähköpostitiliin hakkeroitumisesta. Mies kertoi tehneensä tietomurtoja aluksi pelkästä uteliaisuudesta, mutta harrastus kääntyi pian pakkomielteeksi saada tietää julkkisten salaisia tietoja. Mies kuvasi poliisille tapahtumia lumipalloefektiksi, ja kertoi olevansa miltei helpottunut kiinnijäämisestään.